Konzervované výrobky Čongrády vycházejí z rodinné receptury, kterou vytvořil Štefan Čongrády. Několikaleté zkušenosti z vesnických zabijaček mu umožnily vyrábět produkty s vyváženou chutí a hlavně ze skutečného masa.
Bez lepku- výrobky neobsahují žádný lepek ani škroby. Jsou vyrobeny pouze z masa a koření. Připraveno z vlastní kořenící směsi, aby nedošlo ke kontaminaci výrobku. Také proto si mohou pochutnat na výrobcích celiaci.
Lokálnostje jednou z hodnot. Snažíme se, aby výrobky byly vyráběny z co největšího množství lokálních surovin. Od zeleniny až po maso.
Bez chemických konzervantů- ve výrobcích nenajdete žádné chemické konzervanty ani náhražky. Maso je konzervováno pouze solí a sterilizací.
Ta nejjemnější paštika z celého portfolia Čongrády produktů v sobě spojuje chuť farmářských kuřecích jater z Farmy Štěpánovsko, smetanového másla, kachního sádla, tymiánu a bylinkového destilátu. Tak jednoduchá a přitom tak chutná paštika.
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.
Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.
Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Tato chutná paštika vás překvapí svým vysokým obsahem libového, šťavnatého masa. Po ochutnání si vzpomenete, jak tato paštika chutnala za starých časů. Je kombinací pouze masa, zeleniny a koření.
Paštika neobsahuje lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Jednodušeji už to nejde. Vzít kus kvalitního českého hovězího masa, nasolit, přidat česnek a zavařit. To je naše hovězí maso s česnekem, na kterém si pochutnáte za studena nebo ho klidně můžete použít k vaření. V kombinaci například s knedlíkem a špenátem máte skvělý oběd nebo večeři. Tak dobrou chuť.
Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky.
Zavzpomínejte na své dětství a klasickou zabijačkovou paštiku, kterou připravovali vaši prarodiče. Kromě jater a slaniny v ní ochutnáte čerstvě opraženou cibuli, sušené švestky, muškátový oříšek a trošku majoránky. Čerstvě namletý pepř přidává na intenzivní chuti této klasiky mezi paštikami. Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná i pro celiaky.
Tradiční pochoutka, která v minulosti byla v našich kuchyních jako doma. Je vyrobena jen z kvalitního vepřového masa, které doplňuje trocha hovězího. K tomu čerstvě namletý pepř, sůl a klasika je na světě. Malý retro návrat v podobě této konzervy.
Luncheon meat neobsahuje lepek, takže je vhodný pro celiaky.
Neobvyklá kombinace koření, bylinek a brandy společně s husími játry vytváří paštiku v jemných exotických tónech.
Paštika má jemnou chuť. Naší snahou je, co nejvíce podtrhnout chuť samotných husích jater. Právě díky sečuánskému pepři, který se velice dobře kombinuje s drůbeží, se nám to daří. Přesvědčte se.
Paštika neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Není škvarková jako škvarková. Někdo má oblíbenu přírodní verzi – jen mleté škvarky se sádlem, česnekem a solí, druhý si dopřeje i něco navíc.
Právě druhé skupině určitě přijde vhod naše škvarková pomazánka, chuťově výraznější. Přesně taková, jak ji vyrábí děda Štefan Čongrády - hořčice, cibule, česnek a kapie. Užijte si tuto kombinaci v naší škvarkové pomazánce.
Pomazánka neobsahuje žádný lepek, takže je vhodná pro celiaky.
Tato chutná konzerva vás potěší nejen na máslovém chlebu, ale také například jako hlavní jídlo na vašem stole. Libová vepřová plec pouze nasolená a zakonzervovaná. Tak jednoduché, a přitom tak chutné.