Výprodej španělských bio produktů BIOcomercio se SLEVOU 50 %. Platí do vyprodání zásob.
S kódem SCHMINKA10 získáte slevu 10 % na produkty české značky Schminka. Sleva bude odečtena při nákupu v min. výši 300 Kč. Platí do vyprodání zásob.
Dostupnost: skladem
Kód: Šťastný rok ml.120g
Čokoládové PF v krásném vánočním obalu.
Rozměr čokolády: 123x180x5 mm
Baleno v dárkovém obalu.
MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%.
Mléčná čokoláda jemné chuti s příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.
Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla + guarany.
Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají.
Mléčná čokoláda 51% získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).
Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty. Obsahuje alergen - mléko.
O ČOKOLÁDÁCH
Cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě.
Je zachovaná „tradiční“ chuť a vůně čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost.
Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje.
Základní proces výroby:
Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela.
Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne.
Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.
Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení.
Čokoládám z Troubelic byl udělen certifikát HANÁ regionální produkt a VÝROBEK OK.
Vybírejte z podobných produktů
Rychlé dodání
Garance kvality
Většina zboží skladem
Na trhu 33 let
SCHELLEX, spol. s r. o.
Staré Jesenčany 143 (mapa)
530 02 Staré Jesenčany
Česká republika
O nakupování
Co byjste měli vědět
Jsme potěšeni, že se vám u nás líbí
Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.
Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: