Čokoláda mléčná " Šťastný a úspěšný rok" 120g

    Dostupnost: skladem

    Kód: Šťastný rok ml.120g

    Čokoládové PF v krásném vánočním obalu.

    275,00 Kč

    Detailní popis Čokoláda mléčná " Šťastný a úspěšný rok" 120g

    Čokoláda s reliéfem v přírodním hnědém obalu s vánočním bílým potiskem. Na zadní straně je kartička, na kterou můžete napsat věnování.
     
    Na čokoládě je reliéf s textem "Šťastný a úspěšný rok plný sladkých chvil."
     
    vanoceni_relief_novy_rok_orez_web

    Hmotnost: 120 g

    Rozměr čokolády: 123x180x5 mm

    Baleno v dárkovém obalu.

    MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51%

    Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, panela, sušené mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. 

    Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

    Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla + guarany.

    Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

    Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

    Neobsahuje lecitin. Neobsahuje lepek. Neobsahuje konzervanty. Obsahuje alergen - mléko.


     O ČOKOLÁDÁCH

    Cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

    Je zachovaná „tradiční“ chuť a vůně čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

    Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

    Základní proces výroby:

    Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

    Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

    Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

    Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

     Čokoládám z Troubelic byl udělen certifikát HANÁ regionální produkt a VÝROBEK OK.

    Zařazení produktu

    Rychlé dodání

    Garance kvality

    Většina zboží skladem

    Na trhu 33 let

    SCHELLEX, spol. s r. o.

    Staré Jesenčany 143 (mapa)
    530 02 Staré Jesenčany
    Česká republika

    +420 602 421 390

    Jsme potěšeni, že se vám u nás líbí


    Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

    Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: