Akátový med se vyznačuje přirozenou vlastností dlouhodobě nekrystalizovat, BEZ přidaného glukózového nebo fruktózového sirupu!
Složení: med akátový 60 %, mandle 40 %
Země původu medu: Maďarsko/ČR
Plněno a kompletováno výhradně ručně v ČR.
Technologie zpracování samotného medu zcela bez podpory znehodnocujícího přehřívání a vysokotlaké filtrace.
Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty a diabetiky. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
Vyrobeno v závodě zpracovávajícím hořčici.
Obsah balení: 6 ks
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1680 kJ/402 kcal
Tuky - 16,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny - 1,8 g
Sacharidy - 57,5 g
z toho cukry - 50 g
Bílkoviny - 5,6 g
Sůl - 0 g
Zdravé mlsání bez výčitek...
Med je sám o sobě převážně složen z jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy)a tyto cukry zaručují medu rychlou stravitelnost, tzn. rychlé získání energie
pro tělo. S glukózou a fruktózou se rovněž dostávají do těla i všechny ostatní prospěšné látky, které med obsahuje. Jsou to enzymy, vitamíny, minerální látky, antioxidanty a mnoho dalších.
Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují též významné množství hořčíku, draslíku a železa.
Pravidelná konzumace mandlí posilňuje nervy, dodává pevnost svalům a pomáhá překonávat stres, depresi a únavu. Sportovci a těžce pracující najdou v mandlích potravinu, která dodává tělu energii a vitalitu.
Navzdory tomu, že mandle jsou bohaté na tuky, nezvyšují hladinu cholesterolu v krvi, ale naopak ji snižují.
Díky tomu, že mandle obsahují hodně vápníku, který podporuje srdeční činnost, a vitaminu E, mají příznivý vliv na zdravou funkci kardiovaskulární soustavy.
Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy, nikoli léčiva.
Informace uvedené na těchto stránkách nemohou sloužit jako alternativa zdravotní péče.